Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shitterpool fc FC KOEKOEK
Normal Tactiek poging
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 41.2
hopeless Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Turner onderschept slim de pass. Turner speelt de bal door. Barrera is nu in balbezit. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel. Van Bulck bokst de bal weg.

3e minuut.
Balilaj controleert de bal met de borst. Balilaj passt de bal zonder na te denken. Daar is Bulteel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:1

9e minuut.
Blanchaert passt de bal zonder na te denken. Barrera rent richting de bal. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Croonenburg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zuijderwijk verovert de bal door een tackle van achteren. Zuijderwijk speelt de bal door. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:2

16e minuut.
Lokma geeft de bal voor. Balilaj kopt de bal weg. Balilaj rent richting de bal. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. Van Bulck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:3

18e minuut.
Barrera passt de bal in één keer door. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj passt de bal in één keer door. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj passt de bal met de wreef. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Croonenburg probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Barrera onderschept slim de pass. Barrera met een sublieme pass. Balilaj is nu in balbezit. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cambier verovert de bal door een tackle van achteren. Matthys is nu in balbezit. Zuijderwijk onderschept slim de pass. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera speelt de bal door. Blanchaert heeft problemen om de bal te vangen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel. Van Bulck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Barrera passt de bal in één keer door. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers onderschept slim de pass. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. Van Bulck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:4

40e minuut.
Blanchaert rent richting de bal. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert onderschept slim de pass. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:5

44e minuut.
Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera met een sublieme pass. Soetaers rent richting de bal. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 72%, FC KOEKOEK 28%.
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:6

46e minuut.
Zuijderwijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuijderwijk probeert naar een medespeler te passen. Blanchaert is nu in balbezit. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin probeert naar een medespeler te passen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel. Van Bulck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:7

59e minuut.
Soetaers trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuijderwijk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tùng geeft een lange en hoge pass. Van Bulck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Van Bulck geeft een hoge lob. Zuijderwijk kopt de bal weg. Klungelig pakt Soetaers de bal. Barrera rent richting de bal. Barrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Balilaj rent richting de bal. Balilaj geeft de bal voor. Barrera probeert de bal aan de voet te houden. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert draait met de bal, schiet en ... Van Bulck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Balilaj passt de bal met de wreef. Turner is nu in balbezit. Blanchaert rent richting de bal. Barrera is nu in balbezit. Barrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shitterpool fc 75%, FC KOEKOEK 25%.
shitterpool fc - FC KOEKOEK 0:7