Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogs of War XI Kalisseklutsers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert is nu in balbezit. Met opzet legt Bauts zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bauts naar de kleedkamers voor een vroege douche.

2e minuut.
D`Heuvaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hostyn met een snel genomen vrije trap. Daar is Origi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Origi passt de bal zonder na te denken. Smaele heeft problemen om de bal te vangen. Smaele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Albrechts is nu in balbezit. Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degraeve passt de bal zonder na te denken. Gumienny rent richting de bal. Gumienny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Degraeve met een sublieme pass. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert met een sublieme pass. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Moons is nu in balbezit. Ernens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moons. Moons krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kins kopt de bal weg. Daar is Deneuker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrechts rent richting de bal. Albrechts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vandenbussche geeft de bal voor. Moons bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons passt de bal zonder na te denken. Smaele is nu in balbezit. Smaele schiet op doel. Verkammen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
D`Heuvaert probeert naar een medespeler te passen. Albrechts rent richting de bal. Albrechts passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert geeft een hoge lob. de Graaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Resmann kopt de bal weg. Gumienny rent richting de bal. Gumienny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs of War XI 55%, Kalisseklutsers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogs of War XI - Kalisseklutsers 0:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Graaff trapt de bal weg. Moons kopt de bal weg. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hostyn rent richting de bal. Moons onderschept slim de pass. Moons probeert naar een medespeler te passen. Smaele rent richting de bal. Smaele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Origi met een sublieme pass. Moons kan de bal niet met de borst controleren. Moons met een sublieme pass. Smaele is nu in balbezit. Smaele haalt uit met een fantastische trap. Verkammen bokst de bal weg. Carino rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Daele zal de hoekschop nemen. Carino heeft problemen om de bal te vangen. Smaele rent richting de bal. Smaele haalt uit met een fantastische trap. Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - Kalisseklutsers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs of War XI 61%, Kalisseklutsers 39%.
Dogs of War XI - Kalisseklutsers 1:0