Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Moloko CharleKing Football Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Evrard geeft een lange en hoge pass. Daar is Lauwers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malburny rent richting de bal. Malburny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Claessens rent richting de bal. Claessens passt de bal in één keer door. Malburny rent richting de bal. Malburny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - CharleKing Football Club 0:1

8e minuut.
Coster rent richting de bal. Inworp. Eeken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malburny rent richting de bal. Malburny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Malburny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosyn is nu in balbezit. Malburny verovert de bal door een tackle van achteren. Malburny draait met de bal, schiet en ... Vermeiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - CharleKing Football Club 0:2

38e minuut.
Malburny passt de bal zonder na te denken. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Steegmans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steegmans krijgt een gele kaart. Boterberg raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malburny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 56%, CharleKing Football Club 44%.
F.C. Moloko - CharleKing Football Club 0:2

66e minuut.
Eeken met een snelle inworp. Rogiers rent richting de bal. Met opzet legt Cosyn zijn tegenspeler op de grond. Cosyn krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haerbos met een snelle inworp. Daar is Imschoot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boterberg geeft de bal voor. Imschoot geeft een lange en hoge pass. Bresseleers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Claessens rent richting de bal. Malburny onderschept slim de pass. Malburny met een sublieme pass. Philips rent richting de bal. Philips schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 50%, CharleKing Football Club 50%.
F.C. Moloko - CharleKing Football Club 0:2