Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
URS Du Assenede Sporting Assenede
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Laureys geeft een hoge lob. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens passt de bal zonder na te denken. Ter Ham is nu in balbezit. Ter Ham passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Devisch is nu in balbezit. Devisch geeft een hoge lob. Inworp. Rottier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Craen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - Sporting Assenede 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 62%, Sporting Assenede 38%.
URS Du Assenede - Sporting Assenede 0:1

50e minuut.
Durme is nu in balbezit. Ter Ham onderschept slim de pass. Ter Ham passt de bal zonder na te denken. de Cleene is nu in balbezit. de Cleene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rottier speelt de bal door. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden is nu in balbezit. Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens is nu in balbezit. de Cleene verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Craen rent richting de bal. Van de Craen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De Decker onderschept slim de pass. De Decker geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuypers de bal. Raman rent richting de bal. Raman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 48%, Sporting Assenede 52%.
URS Du Assenede - Sporting Assenede 0:1