Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC YAHU Rac Mechelen
Normal Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Soetaers geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Canck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers haalt uit met een fantastische trap. De Cuyper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Malego heeft problemen om de bal te vangen. Declerck is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raeymaeckers. Raeymaeckers krijgt een gele kaart. Declerck wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Pollentier is nu in balbezit. Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers probeert naar een medespeler te passen. Goussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Goussey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YAHU 45%, Rac Mechelen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC YAHU - Rac Mechelen 0:0

60e minuut.
Pollentier passt de bal met de wreef. Rogge is nu in balbezit. Rogge passt de bal met de wreef. de Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vliegher haalt uit met een fantastische trap. Willems bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YAHU 39%, Rac Mechelen 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC YAHU - Rac Mechelen 0:0