Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Moloko Ie Moaje
Normal Tactiek jos
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Imschoot verovert de bal door een tackle van achteren. Imschoot passt de bal met de wreef. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Van Den Hende rent richting de bal. Kalkbrenner onderschept slim de pass. Kalkbrenner passt de bal met de wreef. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lefevre rent richting de bal. Lefevre geeft de bal voor. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Ie Moaje 1:0

16e minuut.
Van Den Hende passt de bal met de wreef. Kalkbrenner speelt de bal door. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Ie Moaje 2:0

20e minuut.
Lefevre rent richting de bal. Lauwers onderschept slim de pass. Tveten is nu in balbezit. Imschoot verovert de bal door een tackle van achteren. Imschoot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Ie Moaje 3:0

29e minuut.
Steegmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefevre is nu in balbezit. Lefevre passt de bal zonder na te denken. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sioncke is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalkbrenner zal de hoekschop nemen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 19%, Ie Moaje 81%.
F.C. Moloko - Ie Moaje 3:0

47e minuut.
Kalkbrenner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot met een sublieme pass. Steegmans is nu in balbezit. Steegmans draait met de bal, schiet en ... Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imschoot rent richting de bal. Imschoot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kalkbrenner probeert de bal met de borst te controleren. Kalkbrenner probeert naar een medespeler te passen. Cosyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten verovert de bal door een tackle van achteren. Tveten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Ie Moaje 3:1

65e minuut.
Lembrechts onderschept slim de pass. Tveten onderschept slim de pass. Eeken rent richting de bal. Tveten verovert de bal door een tackle van achteren. Tveten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lembrechts draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Keppens trapt de bal weg van het doel. Tveten rent richting de bal. Tveten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Ie Moaje 3:2

75e minuut.
Cosyn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tveten. Cosyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Cosyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haerbos rent richting de bal. Haerbos passt de bal in één keer door. Imschoot is nu in balbezit. Imschoot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lauwers speelt de bal door. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos speelt de bal door. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kalkbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkbrenner passt de bal met de wreef. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Moloko - Ie Moaje 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Moloko 39%, Ie Moaje 61%.
F.C. Moloko - Ie Moaje 4:2