Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Zele VC de pistolees
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Blontrock passt de bal in één keer door. Vannuten rent richting de bal. Hardenne rent richting de bal. Hardenne haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vannuten de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - VC de pistolees 0:1

8e minuut.
Wytynck met een sublieme pass. Van de Capelle rent richting de bal. Van de Capelle passt de bal met de wreef. Heylens is nu in balbezit. Hardenne onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vanderstappen passt de bal met de wreef. Berckelaer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blontrock. Blontrock krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors passt de bal in één keer door. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne schiet op doel. Vannuten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - VC de pistolees 0:2

31e minuut.
Wytynck met een snelle inworp. De Canck rent richting de bal. De Canck passt de bal in één keer door. Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Naesen kopt de bal weg. Van Walleghem probeert de bal aan de voet te houden. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem schiet op doel. Degrelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Zele - VC de pistolees 1:2

40e minuut.
De Canck rent richting de bal. Vanderstappen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Canck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Canck krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Zele 55%, VC de pistolees 45%.
RSC Zele - VC de pistolees 1:2

51e minuut.
Blontrock raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koekuyt komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Naesen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ryckeghem de bal onder controle te krijgen. Van Der Auwera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Turtelboom kopt de bal weg. Van de Capelle rent richting de bal. Van de Capelle speelt de bal door. Hardenne rent richting de bal. Hardenne schiet op doel. Quain bokst de bal weg.

75e minuut.
Koekuyt speelt de bal door. Moors bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors geeft de bal voor. Hardenne is nu in balbezit. Hardenne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vannuten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Walleghem de bal. Turtelboom rent richting de bal. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. Degrelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Zele 67%, VC de pistolees 33%.
RSC Zele - VC de pistolees 1:2