Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linda Boys F.C. Moloko
André Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
excellent Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cosyn rent richting de bal. Van Himst verovert de bal door een tackle van achteren. Van Himst passt de bal in één keer door. Birardo is nu in balbezit. Birardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - F.C. Moloko 1:0

20e minuut.
Birardo rent richting de bal. Birardo passt de bal zonder na te denken. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar haalt uit met een fantastische trap. Claessens probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - F.C. Moloko 2:0

32e minuut.
Steegmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek verovert de bal door een tackle van achteren. Muzek met een sublieme pass. Birardo rent richting de bal. Birardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cosyn is nu in balbezit. Birardo onderschept slim de pass. Birardo passt de bal in één keer door. Koçlar rent richting de bal. Koçlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo probeert naar een medespeler te passen. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 31%, F.C. Moloko 69%.
Linda Boys - F.C. Moloko 2:0

49e minuut.
Muzek probeert naar een medespeler te passen. Eeken is nu in balbezit. Van Himst onderschept slim de pass. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - F.C. Moloko 3:0

52e minuut.
Claessens geeft een hoge lob. Marchand kopt de bal weg. Claessens controleert de bal met de borst. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Shipley geeft een hoge lob. Claessens kopt de bal weg. Steegmans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vermeiren met een harde bal richting middenveld. Kalkbrenner kopt de bal weg. Cosyn is nu in balbezit. Koçlar onderschept slim de pass. Koçlar schiet op doel. Vermeiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Van Himst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Himst kopt de bal weg. Birardo heeft problemen om de bal te vangen. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Steegmans heeft problemen om de bal te vangen. Lamelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Steegmans begaat een overtreding. Steegmans krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Eeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo is nu in balbezit. Birardo haalt uit met een fantastische trap. Vermeiren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - F.C. Moloko 4:0

68e minuut.
Klungelig pakt Kalkbrenner de bal. Marchand onderschept slim de pass. Marchand speelt de bal door. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Van Himst onderschept slim de pass. Van Himst passt de bal met de wreef. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar onderschept slim de pass. Koçlar schiet op doel. Vermeiren bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Marchand rent richting de bal. Marchand geeft de bal voor. Birardo rent richting de bal. Birardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - F.C. Moloko 5:0

82e minuut.
Kalkbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand onderschept slim de pass. Marchand met een sublieme pass. Birardo is nu in balbezit. Birardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Lamelle verovert de bal door een tackle van achteren. Lamelle speelt de bal door. Birardo is nu in balbezit. Birardo draait met de bal, schiet en ... Vermeiren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - F.C. Moloko 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 17%, F.C. Moloko 83%.
Linda Boys - F.C. Moloko 6:0