Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groen - Wit RSC Zele
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Benteke geeft de bal voor. Klungelig pakt Lagaert de bal. Lagaert probeert naar een medespeler te passen. Wyffels controleert de bal met de borst. Wyffels draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Naesen draait met de bal, schiet en ... Bockstael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gumienny geeft een hoge lob. Inworp. Lagaert met een snelle inworp. Berckelaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berckelaer speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 72%, RSC Zele 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Groen - Wit - RSC Zele 0:0

51e minuut.
Peersman met een sublieme pass. Kuypers is nu in balbezit. Berckelaer maakt een afschuwelijke overtreding. Berckelaer krijgt een gele kaart. Kuypers roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kuypers kan niet meer verder spelen. Dewez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vanhissenhoven raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lentz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Troch is nu in balbezit. Troch geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Naesen de bal onder controle te krijgen. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lagaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagaert passt de bal zonder na te denken. Naesen rent richting de bal. Berckelaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berckelaer schiet op doel. Bockstael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wyffels is nu in balbezit. Wyffels schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Wijnen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cool rent richting de bal. Lentz verovert de bal door een tackle van achteren. Lentz draait met de bal, schiet en ... Quain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - RSC Zele 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 45%, RSC Zele 55%.
Groen - Wit - RSC Zele 1:0