Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC de pistolees Linda Boys
541 Tactiek André
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 34.1
matig Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Van Himst rent richting de bal. Van Himst passt de bal met de wreef. Van Walleghem heeft problemen om de bal te vangen. Koçlar rent richting de bal. Koçlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Van Walleghem is nu in balbezit. Van Himst onderschept slim de pass. Van Himst passt de bal zonder na te denken. Birardo is nu in balbezit. Birardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - Linda Boys 0:1

10e minuut.
De Canck rent richting de bal. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar passt de bal in één keer door. Birardo rent richting de bal. Birardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - Linda Boys 0:2

15e minuut.
Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand geeft een hoge lob. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Firti speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Paar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moors is nu in balbezit. Moors geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Moors kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Shipley de bal onder controle te krijgen. Hardenne begaat een overtreding. Hardenne krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Muzek passt de bal zonder na te denken. Van de Paar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Der Auwera speelt de bal door. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - Linda Boys 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC de pistolees 69%, Linda Boys 31%.
VC de pistolees - Linda Boys 1:2

48e minuut.
Van Walleghem verovert de bal door een tackle van achteren. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle is nu in balbezit. Lamelle schiet op doel. Degrelle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - Linda Boys 1:3

57e minuut.
Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Marchand speelt de bal door. Birardo rent richting de bal. Birardo draait met de bal, schiet en ... Degrelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - Linda Boys 1:4

67e minuut.
Koçlar onderschept slim de pass. Koçlar met een sublieme pass. Degrelle speelt de bal door. Hardenne is nu in balbezit. Hardenne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - Linda Boys 2:4

73e minuut.
Van Himst is nu in balbezit. Van Walleghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Walleghem speelt de bal door. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar haalt uit met een fantastische trap. Degrelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - Linda Boys 2:5

88e minuut.
Daar is Hardenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Capelle is nu in balbezit. Hardenne is nu in balbezit. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk bokst de bal weg.

90e minuut.
Marchand speelt de bal door. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Der Auwera rent richting de bal. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC de pistolees 68%, Linda Boys 32%.
VC de pistolees - Linda Boys 2:5