Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groen - Wit Ie Moaje
433 Tactiek jos
40% Balbezit 60%
23% Spel op eigen helft 77%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37.3
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Lentz kopt de bal weg. Cepurnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benteke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepurnîi verovert de bal door een tackle van achteren. Cepurnîi schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Bisschop speelt de bal door. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentz schiet op doel. Brzydkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - Ie Moaje 1:0

35e minuut.
Tveten rent richting de bal. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Troch geeft een hoge lob. Daar is Supriono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supriono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Groen - Wit - Ie Moaje 1:1

38e minuut.
Dewez met een sublieme pass. Malfliet rent richting de bal. Malfliet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haeze de bal. Haeze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 15%, Ie Moaje 85%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Groen - Wit - Ie Moaje 1:1

52e minuut.
Mecu rent richting de bal. Mecu geeft de bal voor. Supriono bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriono heeft problemen om de bal te vangen. Supriono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal zonder na te denken. Daar is Supriono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepurnîi rent richting de bal. Daar is Cepurnîi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepurnîi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bockstael met een harde bal richting middenveld. Cepurnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepurnîi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Bisschop de bal. Bisschop passt de bal met de wreef. Daar is Heck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heck haalt uit met een fantastische trap. Brzydkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Daşçı geeft een hoge lob. Inworp. Troch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haeze rent richting de bal. Haeze geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cepurnîi schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Limpens trapt de bal weg. Klungelig pakt Cepurnîi de bal. Cepurnîi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 31%, Ie Moaje 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Groen - Wit - Ie Moaje 1:1