Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC YAHU KM Chimay
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Syx met een sublieme pass. Kuypers met een sublieme pass. Goussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Goussey schiet op doel. Leus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Claus met een sublieme pass. Gijbels is nu in balbezit. Gijbels geeft de bal voor. Bijnens krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Raeymaeckers de bal. Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier passt de bal zonder na te denken. Pieters rent richting de bal. Pieters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vantomme trapt de bal weg van het doel. Syx kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Thys de bal onder controle te krijgen. Goussey rent richting de bal. Goussey draait met de bal, schiet en ... Vantomme bokst de bal weg.

37e minuut.
Cordier controleert de bal met de borst. Claus rent richting de bal. Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - KM Chimay 1:0

39e minuut.
Raeymaeckers rent richting de bal. Cordier rent richting de bal. Raeymaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Raeymaeckers schiet op doel. Vantomme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - KM Chimay 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YAHU 45%, KM Chimay 55%.
FC YAHU - KM Chimay 2:0

47e minuut.
Raeymaeckers rent richting de bal. Goussey is nu in balbezit. Claus bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raeymaeckers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Telemans met de inworp. Pieters rent richting de bal. Syx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieters raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pieters neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YAHU - KM Chimay 2:1

82e minuut.
Pieters verovert de bal door een tackle van achteren. Pieters probeert naar een medespeler te passen. De Wever is nu in balbezit. Bijnens onderschept slim de pass. Bijnens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC YAHU - KM Chimay 2:2

85e minuut.
Raeymaeckers kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karmé de bal onder controle te krijgen. Pireaux rent richting de bal. Pieters onderschept slim de pass. Pieters draait met de bal, schiet en ... Willems bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YAHU 57%, KM Chimay 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC YAHU - KM Chimay 2:2