Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breisem FC Ie Moaje
Normal Tactiek jos
37% Balbezit 63%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten adequate
poor Passen solid
poor Verdedigen excellent


1e minuut.
Maesen passt de bal zonder na te denken. Inworp. Praça met de inworp. Provoost bereikt de bal nog maar net als eerste. Provoost schiet op doel. Tveten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă passt de bal in één keer door. Šlitr is nu in balbezit. Daar is Šlitr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlitr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dobrotă geeft een lange en hoge pass. Supriono rent richting de bal. Was rent richting de bal. Supriono verovert de bal door een tackle van achteren. Supriono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck passt de bal met de wreef. Provoost is nu in balbezit. Provoost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Ie Moaje 1:0

43e minuut.
Vanhissenhoven met een sublieme pass. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça is nu in balbezit. Daar is Praça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praça schiet op doel. van Kerckhove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breisem FC 34%, Ie Moaje 66%.
Breisem FC - Ie Moaje 1:0

68e minuut.
Cohen met een snelle inworp. Cepurnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderbist met een sublieme pass. Cepurnîi rent richting de bal. Cepurnîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Breisem FC - Ie Moaje 1:1

71e minuut.
Cepurnîi met een snelle inworp. Vanhissenhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhissenhoven probeert naar een medespeler te passen. Provoost rent richting de bal. Provoost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Breisem FC - Ie Moaje 2:1

75e minuut.
Mecu speelt de bal door. Praça rent richting de bal. Cepurnîi is nu in balbezit. Cepurnîi haalt uit met een fantastische trap. van Kerckhove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Breisem FC - Ie Moaje 2:2

81e minuut.
Vanhissenhoven passt de bal met de wreef. Was rent richting de bal. Was probeert naar een medespeler te passen. Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tveten probeert naar een medespeler te passen. Šlitr kopt de bal weg. Supriono is nu in balbezit. Supriono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breisem FC 34%, Ie Moaje 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Breisem FC - Ie Moaje 2:2