Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
URS Du Assenede Ie Moaje
Normal Tactiek jos
43% Balbezit 57%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 39
weak Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen poor


3e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Daar is Raman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - Ie Moaje 1:0

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Theux de Meylandt neemt de hoekschop. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
de Theux de Meylandt schiet op doel. Degraeve probeert de bal aan de voet te houden. Geukens is nu in balbezit. de Theux de Meylandt onderschept slim de pass. de Theux de Meylandt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Durme speelt de bal door. de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. De Decker is nu in balbezit. Raman rent richting de bal. Raman draait met de bal, schiet en ... Brzydkowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Cepurnîi onderschept slim de pass. Raekelboom is nu in balbezit. Cepurnîi verovert de bal door een tackle van achteren. Cepurnîi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
URS Du Assenede - Ie Moaje 1:1

40e minuut.
Tveten met een snelle inworp. Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys speelt de bal door. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
de Theux de Meylandt onderschept slim de pass. de Theux de Meylandt met een sublieme pass. Supriono probeert de bal aan de voet te houden. Raman is nu in balbezit. Raman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - Ie Moaje 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 34%, Ie Moaje 66%.
URS Du Assenede - Ie Moaje 2:1

51e minuut.
Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch speelt de bal door. Raman is nu in balbezit. Raman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cepurnîi passt de bal zonder na te denken. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu geeft een lange en hoge pass. Durme probeert naar een medespeler te passen. Raman rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Laureys bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureys speelt de bal door. Raman rent richting de bal. Raman draait met de bal, schiet en ... Brzydkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brzydkowski niet meer kan verder spelen.

68e minuut.
Geukens passt de bal met de wreef. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten onderschept slim de pass. Tveten draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raekelboom de bal onder controle te krijgen. Origi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Inworp. Durme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Geukens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveten rent richting de bal. Tveten schiet op doel. Origi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
URS Du Assenede - Ie Moaje 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 29%, Ie Moaje 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
URS Du Assenede - Ie Moaje 2:2