Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Sporting Assenede
jos Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19.6
adequate Schieten average
good Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ter Ham probeert naar een medespeler te passen. de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene probeert naar een medespeler te passen. Van de Craen is nu in balbezit. Van de Craen schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Daşçı geeft een lange en hoge pass. Daar is Nelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepurnîi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cepurnîi de bal. Cepurnîi haalt uit met een fantastische trap. Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Sporting Assenede 1:0

30e minuut.
Bonnet passt de bal met de wreef. Peene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten onderschept slim de pass. Tveten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is de Theux de Meylandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt onderschept slim de pass. Van de Craen is nu in balbezit. Van de Craen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tveten met de inworp. Ter Ham met een sublieme pass. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 75%, Sporting Assenede 25%.
Ie Moaje - Sporting Assenede 1:0

48e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Staessens rent richting de bal. Staessens speelt de bal door. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ie Moaje - Sporting Assenede 1:1

57e minuut.
Bonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Cleene heeft problemen om de bal te vangen. de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. de Cleene rent richting de bal. de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft een hoge lob. Nelis is nu in balbezit. Cepurnîi verovert de bal door een tackle van achteren. Cepurnîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Sporting Assenede 2:1

63e minuut.
Peene passt de bal met de wreef. Ter Ham is nu in balbezit. Ter Ham probeert naar een medespeler te passen. Jacobs rent richting de bal. Jacobs schiet op doel. Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daşçı rent richting de bal. Daşçı geeft een lange en hoge pass. Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tveten passt de bal in één keer door. Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Cepurnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepurnîi probeert naar een medespeler te passen. Tveten rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 64%, Sporting Assenede 36%.
Ie Moaje - Sporting Assenede 2:1