Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groen - Wit Rac Mechelen
433 Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bisschop met een sublieme pass. Heck rent richting de bal. Vandenbussche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandenbussche krijgt een gele kaart. Heck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De Cuyper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - Rac Mechelen 1:0

11e minuut.
Heck probeert naar een medespeler te passen. Haeze met een sublieme pass. Benteke is nu in balbezit. de Vliegher onderschept slim de pass. de Vliegher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bisschop rent richting de bal. Bisschop geeft de bal voor. Malego heeft problemen om de bal te vangen. Lentz is nu in balbezit. Lentz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Benteke rent richting de bal. Malego onderschept slim de pass. Malego probeert naar een medespeler te passen. de Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vliegher schiet op doel. Bockstael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bisschop passt de bal zonder na te denken. Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbussche rent richting de bal. Heck onderschept slim de pass. Heck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 37%, Rac Mechelen 63%.
Groen - Wit - Rac Mechelen 1:0

46e minuut.
Dauchot passt de bal met de wreef. Lentz rent richting de bal. Lentz passt de bal in één keer door. Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 47%, Rac Mechelen 53%.
Groen - Wit - Rac Mechelen 1:0