Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeshua HaMashiach Bens Boys
424 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 26.8
good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Šeša heeft problemen om de bal te vangen. Šeša probeert naar een medespeler te passen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Bens Boys 1:0

11e minuut.
Aldi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Schrijver. Aldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldi met een snel genomen vrije trap. Verkaemer kopt de bal weg. Daar is Huysegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Šeša met een sublieme pass. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lejeune de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aldi passt de bal zonder na te denken. Fujs speelt de bal door. Bożan probeert naar een medespeler te passen. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Badarică onderschept slim de pass. Bożan is nu in balbezit. Badarică rent richting de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Šeša passt de bal in één keer door. De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 37%, Bens Boys 63%.
Yeshua HaMashiach - Bens Boys 1:0

51e minuut.
De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver passt de bal in één keer door. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Vasserot bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasserot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică onderschept slim de pass. Badarică probeert naar een medespeler te passen. Bożan rent richting de bal. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Bens Boys 2:0

59e minuut.
Huysegems passt de bal in één keer door. Šeša is nu in balbezit. Šeša passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Bens Boys 3:0

63e minuut.
Huysegems passt de bal zonder na te denken. Bożan is nu in balbezit. Lawaree legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lawaree krijgt een gele kaart. Bożan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badarică kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vandecauter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Bens Boys 4:0

72e minuut.
Klungelig pakt Badarică de bal. Badarică geeft een hoge lob. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Bens Boys 5:0

74e minuut.
Aldi geeft de bal voor. Lejeune probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lawaree de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Aldi geeft een hoge lob. Vandecauter probeert naar een medespeler te passen. Huysegems kopt de bal weg. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Verkaemer probeert naar een medespeler te passen. Badarică is nu in balbezit. Badarică passt de bal in één keer door. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 24%, Bens Boys 76%.
Yeshua HaMashiach - Bens Boys 5:0