Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Kermt F.C Morlawelz
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Delporte probeert naar een medespeler te passen. Voorhoof probeert de bal met de borst te controleren. Voorhoof geeft een lange en hoge pass. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Delporte verovert de bal door een tackle van achteren. Delporte probeert naar een medespeler te passen. de Vulder is nu in balbezit. Comin rent richting de bal. Comin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peels is nu in balbezit. Peels schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vermeulen is nu in balbezit. Verkoppen onderschept slim de pass. Verkoppen geeft de bal voor. Peels rent richting de bal. Peels haalt uit met een fantastische trap. Driessche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Vermeulen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lentz. Vermeulen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vermeulen met een snel genomen vrije trap. Denayer heeft problemen om de bal te vangen. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx schiet op doel. Rym heeft problemen om de bal te vangen. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sterchele passt de bal in één keer door. Daar is Lentz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterchele is nu in balbezit. Loockx onderschept slim de pass. Loockx draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Doeltrap. Driessche trapt de bal weg. Delporte kopt de bal weg. Gallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Kermt - F.C Morlawelz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Kermt 64%, F.C Morlawelz 36%.
HO Kermt - F.C Morlawelz 1:0

52e minuut.
Denayer passt de bal in één keer door. Ducruet is nu in balbezit. Loockx is nu in balbezit. Ducruet is nu in balbezit. Ducruet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ivens passt de bal in één keer door. de Vulder probeert naar een medespeler te passen. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducruet is nu in balbezit. Ducruet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HO Kermt - F.C Morlawelz 1:1

79e minuut.
Lamelle trapt de bal weg. Klungelig pakt Delporte de bal. Delporte passt de bal met de wreef. Peels is nu in balbezit. Peels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen is nu in balbezit. Vandeurzen onderschept slim de pass. Ducruet rent richting de bal. Ducruet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Kermt 59%, F.C Morlawelz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HO Kermt - F.C Morlawelz 1:1