Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Mouscron Olympia Anzegem
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Quain speelt de bal door. Daar is Wolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolf probeert naar een medespeler te passen. Malego rent richting de bal. Malego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bracke is nu in balbezit. De Rijck onderschept slim de pass. De Rijck speelt de bal door. Raman is nu in balbezit. Raman draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Wolf met een snelle inworp. Quain kan de bal niet met de borst controleren. Quain met een sublieme pass. Malego met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verplaetse zal de hoekschop nemen. Wolf controleert de bal met de borst. De Rijck is nu in balbezit. De Rijck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 45%, Olympia Anzegem 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Mouscron - Olympia Anzegem 0:0

62e minuut.
Inworp. Stassin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bracke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracke passt de bal zonder na te denken. Wolf geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. Verheyen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - Olympia Anzegem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 40%, Olympia Anzegem 60%.
Sparta Mouscron - Olympia Anzegem 0:1