Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svelta Belsele FC Katelijne
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Clerck kopt de bal weg. Van Hoecke is nu in balbezit. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Emmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Defour neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emmers is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - FC Katelijne 1:0

36e minuut.
Clerck verovert de bal door een tackle van achteren. Lansheere rent richting de bal. Clerck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clerck krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Droesbeke geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Moeseke de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mignolet. Mignolet krijgt een gele kaart. van Moeseke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Leenheer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Impens bereikt de bal nog maar net als eerste. Impens geeft de bal voor. Taverne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Belsele 51%, FC Katelijne 49%.
Svelta Belsele - FC Katelijne 1:0

50e minuut.
Devriendt geeft een lange en hoge pass. Droesbeke is nu in balbezit. De Leenheer speelt de bal door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap. Meerbergen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kermans passt de bal in één keer door. Vandenhoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck speelt de bal door. Defour heeft problemen om de bal te vangen. Defour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - FC Katelijne 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Belsele 33%, FC Katelijne 67%.
Svelta Belsele - FC Katelijne 2:0