Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacazette dello Sport Bens Boys
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 25.8
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Skrzyński passt de bal in één keer door. Sosnowiec met een sublieme pass. Maes met een sublieme pass. Zisopoulos is nu in balbezit. Zisopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De Schrijver rent richting de bal. Kabała verovert de bal door een tackle van achteren. Kabała speelt de bal door. Zisopoulos rent richting de bal. Zisopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kabała met een sublieme pass. Lawaree rent richting de bal. Zisopoulos onderschept slim de pass. Zisopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - Bens Boys 1:0

25e minuut.
Vasserot is nu in balbezit. Kabała onderschept slim de pass. Kabała speelt de bal door. Zisopoulos is nu in balbezit. Zisopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vandecauter trapt de bal weg van het doel. Brianzoli kopt de bal weg. Zisopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sosnowiec met een snelle inworp. Brianzoli is nu in balbezit. Brianzoli geeft de bal voor. Zisopoulos is nu in balbezit. Zisopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sosnowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowiec geeft een lange en hoge pass. Brianzoli geeft de bal voor. Zisopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisopoulos geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Asani kopt de bal weg. Klungelig pakt De Schrijver de bal. Kabała met een sublieme pass. Zisopoulos rent richting de bal. Zisopoulos haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 33%, Bens Boys 67%.
Lacazette dello Sport - Bens Boys 1:0

56e minuut.
Lawaree geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Brul met de inworp. Brianzoli rent richting de bal. Brianzoli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De Brul met een sublieme pass. Zisopoulos rent richting de bal. Rigaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rigaux krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rigaux geeft een hoge lob. Brianzoli rent richting de bal. Brianzoli geeft de bal voor. Maes rent richting de bal. Maes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lawaree geeft een hoge lob. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenwinckel begaat een overtreding. Steenwinckel krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lawaree rent richting de bal. Kabała verovert de bal door een tackle van achteren. Kabała passt de bal zonder na te denken. Daar is Zisopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zisopoulos schiet op doel. Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rigaux rent richting de bal. Rigaux geeft een lange en hoge pass. Kabała geeft een hoge lob. Maes is nu in balbezit. Maes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Skrzyński met de inworp. Kabała rent richting de bal. Kabała passt de bal in één keer door. Maes rent richting de bal. Maes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 23%, Bens Boys 77%.
Lacazette dello Sport - Bens Boys 1:0