Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poopers Yeshua HaMashiach
Normal Tactiek 424
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Bożan is nu in balbezit. Bożan passt de bal met de wreef. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan is nu in balbezit. Bożan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

20e minuut.
Inworp. Buttiens met een snelle inworp. Despagne rent richting de bal. Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică met een sublieme pass. Bożan is nu in balbezit. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Yeshua HaMashiach 0:1

31e minuut.
Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică met een sublieme pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grouwet trapt de bal weg van het doel. Šeša kopt de bal weg. Bożan is nu in balbezit. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Yeshua HaMashiach 0:2

39e minuut.
Despagne kan de bal niet met de borst controleren. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens is nu in balbezit. Bożan onderschept slim de pass. Bożan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Decaluwe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Yeshua HaMashiach 0:3

44e minuut.
Buffel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffel geeft de bal voor. Šeša kopt de bal weg. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poopers 77%, Yeshua HaMashiach 23%.
poopers - Yeshua HaMashiach 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Decaluwe de bal. Badarică probeert naar een medespeler te passen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ... Grouwet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Yeshua HaMashiach 0:4

50e minuut.
Buttiens is nu in balbezit. Bożan onderschept slim de pass. Bożan probeert naar een medespeler te passen. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică schiet op doel. Grouwet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Michels geeft een hoge lob. Fujs kopt de bal weg. Daar is Michels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożan rent richting de bal. Bożan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică rent richting de bal. Badarică passt de bal zonder na te denken. Aldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Badarică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imbiri komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Szakács met een sublieme pass. Klungelig pakt Imbiri de bal. Imbiri passt de bal in één keer door. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Michels geeft een lange en hoge pass. Fujs kopt de bal weg. Daar is Buffel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbiri is nu in balbezit. Imbiri draait met de bal, schiet en ... Grouwet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Grouwet met een harde bal richting middenveld. Šeša met een sublieme pass. Klungelig pakt Imbiri de bal. Bożan is nu in balbezit. Bożan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poopers 77%, Yeshua HaMashiach 23%.
poopers - Yeshua HaMashiach 0:4