Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Mouscron HO Kermt
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Joliet is nu in balbezit. De Rijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen is nu in balbezit. De Rijck verovert de bal door een tackle van achteren. De Rijck draait met de bal, schiet en ... Lamelle bokst de bal weg.

32e minuut.
Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rijck verovert de bal door een tackle van achteren. De Rijck met een sublieme pass. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman haalt uit met een fantastische trap. Lamelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Praet rent richting de bal. Praet geeft een hoge lob. Rym heeft problemen om de bal te vangen. Raman is nu in balbezit. Raman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - HO Kermt 1:0

36e minuut.
Voorhoof is nu in balbezit. De Rijck onderschept slim de pass. De Rijck passt de bal zonder na te denken. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Slabbinck onderschept slim de pass. Slabbinck speelt de bal door. Raman is nu in balbezit. Raman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - HO Kermt 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 41%, HO Kermt 59%.
Sparta Mouscron - HO Kermt 2:0

82e minuut.
Delporte geeft de bal voor. Matthys is nu in balbezit. Matthys passt de bal zonder na te denken. Raman is nu in balbezit. Raman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Mouscron - HO Kermt 3:0

87e minuut.
Joliet is nu in balbezit. Delporte geeft de bal voor. Sassanguie kopt de bal weg. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels draait met de bal, schiet en ... Hongenaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Mouscron 47%, HO Kermt 53%.
Sparta Mouscron - HO Kermt 3:0