Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeshua HaMashiach Lacazette dello Sport
424 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
24 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 26.4
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


13e minuut.
Paraguai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai geeft de bal voor. Banciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bożan de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... Pierzchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems passt de bal in één keer door. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel. Pierzchała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aldi neemt de hoekschop. Van Puyvelde heeft problemen om de bal te vangen. Šeša rent richting de bal. Šeša geeft de bal voor. Bożan springt en kopt de bal. Pierzchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Huysegems de bal. Huysegems geeft een hoge lob. Paraguai is nu in balbezit. Bożan onderschept slim de pass. Bożan schiet op doel. Pierzchała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Szakács passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Bruyn de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Verbrughe probeert de bal aan de voet te houden. Pierzchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bożan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Lacazette dello Sport 1:0

38e minuut.
Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu passt de bal zonder na te denken. Imbiri rent richting de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ... Pierzchała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 20%, Lacazette dello Sport 80%.
Yeshua HaMashiach - Lacazette dello Sport 1:0

49e minuut.
Huysegems passt de bal in één keer door. Forrez is nu in balbezit. Aldi maakt een afschuwelijke overtreding. Aldi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Paraguai geeft een hoge lob. Barańczyk kopt de bal weg. Fujs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott onderschept slim de pass. Ott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bożan is nu in balbezit. De Bruyn onderschept slim de pass. Imbiri onderschept slim de pass. Imbiri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Paraguai de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banciu zal de hoekschop nemen. Daar is Paraguai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Lacazette dello Sport 2:0

65e minuut.
Šeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeša passt de bal zonder na te denken. Daar is Imbiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šeša is nu in balbezit. Šeša passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gasparetti verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparetti geeft een lange en hoge pass. Verbrughe controleert de bal met de borst. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Pierzchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ... Pierzchała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Lacazette dello Sport 3:0

70e minuut.
Šeša kopt de bal weg. Klungelig pakt Imbiri de bal. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... Pierzchała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Lacazette dello Sport 4:0

78e minuut.
Šeša geeft een lange en hoge pass. Daar is Verbrughe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożan is nu in balbezit. Bożan draait met de bal, schiet en ... Pierzchała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - Lacazette dello Sport 5:0

81e minuut.
Imbiri geeft een hoge lob. Aldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbiri geeft een hoge lob. Banciu probeert de bal aan de voet te houden. Banciu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Fujs passt de bal in één keer door. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu passt de bal zonder na te denken. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Šeša geeft een lange en hoge pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan met een sublieme pass. Imbiri rent richting de bal. Imbiri passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kodres is nu in balbezit. Kodres geeft een lange en hoge pass. Bożan is nu in balbezit. Imbiri is nu in balbezit. Imbiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 22%, Lacazette dello Sport 78%.
Yeshua HaMashiach - Lacazette dello Sport 5:0