Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Katelijne Maxenal FC
Attack Tactiek 442
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Speliers geeft een lange en hoge pass. van Moeseke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meyen is nu in balbezit. Meyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Katelijne - Maxenal FC 0:1

20e minuut.
Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Jooris is nu in balbezit. Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderheyden geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De Leenheer rent richting de bal. Castelein rent richting de bal. De Leenheer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Leenheer krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Verstrepen rent richting de bal. Naesen is nu in balbezit. Naesen geeft de bal voor. Goerlandt is nu in balbezit. Goerlandt draait met de bal, schiet en ... Jacobs bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Borlée onderschept slim de pass. Borlée passt de bal zonder na te denken. Beerten is nu in balbezit. Meyen onderschept slim de pass. Meyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Katelijne - Maxenal FC 0:2

32e minuut.
Borlée geeft een hoge lob. Van Assche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Assche probeert naar een medespeler te passen. Speliers is nu in balbezit. Speliers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Katelijne - Maxenal FC 0:3

35e minuut.
Impens rent richting de bal. Impens passt de bal met de wreef. Goerlandt heeft problemen om de bal te vangen. Goerlandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Katelijne - Maxenal FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Katelijne 55%, Maxenal FC 45%.
FC Katelijne - Maxenal FC 1:3

52e minuut.
Verstrepen verovert de bal door een tackle van achteren. Verstrepen met een sublieme pass. Lansheere probeert naar een medespeler te passen. Goerlandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goerlandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Castelein geeft een lange en hoge pass. van Moeseke kopt de bal weg. Klungelig pakt Speliers de bal. Speliers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Katelijne - Maxenal FC 1:4

59e minuut.
Doeltrap. Jacobs trapt de bal weg van het doel. Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke met een sublieme pass. Goerlandt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Katelijne - Maxenal FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Katelijne 43%, Maxenal FC 57%.
FC Katelijne - Maxenal FC 2:4