Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poopers Svelta Belsele
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Goerlandt met een snelle inworp. Martin geeft een hoge lob. de Meester is nu in balbezit. Vos is nu in balbezit. Vos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Svelta Belsele 1:0

13e minuut.
Despagne probeert de bal met de borst te controleren. Despagne speelt de bal door. Vos speelt de bal door. de Meester bereikt de bal nog maar net als eerste. de Meester schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Goerlandt rent richting de bal. Metsenaere maakt een afschuwelijke overtreding. Goerlandt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martin met een snel genomen vrije trap. de Meester is nu in balbezit. de Meester draait met de bal, schiet en ... Demere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taverne bokst de bal weg.

26e minuut.
Martin rent richting de bal. Emmers verovert de bal door een tackle van achteren. Clerck rent richting de bal. Emmers rent richting de bal. Emmers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vos met een sublieme pass. de Meester heeft problemen om de bal te vangen. Van Den Hende is nu in balbezit. de Meester verovert de bal door een tackle van achteren. de Meester draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Martin rent richting de bal. Martin geeft de bal voor. Demere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Meester bereikt de bal nog maar net als eerste. de Meester schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Svelta Belsele 2:0

44e minuut.
Clerck kopt de bal weg. Emmers rent richting de bal. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmers onderschept slim de pass. Emmers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poopers 41%, Svelta Belsele 59%.
poopers - Svelta Belsele 2:0

47e minuut.
Goerlandt passt de bal in één keer door. Daar is Vos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsenaere rent richting de bal. Vos onderschept slim de pass. Vos geeft de bal voor. Taverne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Svelta Belsele 3:0

63e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos met een sublieme pass. de Meester is nu in balbezit. de Meester draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kermans is nu in balbezit. Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans schiet op doel. Michels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Emmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans is nu in balbezit. Emmers rent richting de bal. Kermans rent richting de bal. Kermans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - Svelta Belsele 3:1

86e minuut.
Caspers rent richting de bal. Vos onderschept slim de pass. Vos passt de bal in één keer door. de Meester bereikt de bal nog maar net als eerste. de Meester schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poopers 43%, Svelta Belsele 57%.
poopers - Svelta Belsele 3:1