Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubantia Everslaer Olympia Anzegem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cautereels verovert de bal door een tackle van achteren. Verkammen is nu in balbezit. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubantia Everslaer - Olympia Anzegem 0:1

13e minuut.
Verkammen is nu in balbezit. van Assel onderschept slim de pass. van Assel passt de bal zonder na te denken. Cautereels is nu in balbezit. Cautereels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tubantia Everslaer - Olympia Anzegem 1:1

18e minuut.
Bossche passt de bal met de wreef. Malbrancque met een sublieme pass. van Assel rent richting de bal. van Assel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bossche is nu in balbezit. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossche begaat een overtreding. Bossche krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Spincemaille is nu in balbezit. Guilmot rent richting de bal. Spincemaille begaat een overtreding. Spincemaille krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Rombaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut begaat een overtreding. Rombaut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubantia Everslaer 51%, Olympia Anzegem 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tubantia Everslaer - Olympia Anzegem 1:1

47e minuut.
Verelst is nu in balbezit. Malbrancque verovert de bal door een tackle van achteren. Wicke is nu in balbezit. Malbrancque verovert de bal door een tackle van achteren. Malbrancque geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille is nu in balbezit. Henderyckx rent richting de bal. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
van Moeseke trapt de bal weg. Spincemaille kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Diependael de bal onder controle te krijgen. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Malbrancque geeft een hoge lob. Verkammen is nu in balbezit. Bossche onderschept slim de pass. van Assel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Assel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Henderyckx onderschept slim de pass. Spincemaille is nu in balbezit. Met opzet legt Diependael zijn tegenspeler op de grond. Diependael krijgt een gele kaart. Spincemaille is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wolf neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubantia Everslaer 52%, Olympia Anzegem 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tubantia Everslaer - Olympia Anzegem 1:1