Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympia Anzegem poopers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wolf rent richting de bal. Wolf geeft een lange en hoge pass. Decaluwe geeft een lange en hoge pass. de Meester maakt een snoekduik en kopt de bal. de Meester springt en kopt de bal. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Michels geeft een hoge lob. Stassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Swaelens zijn tegenspeler op de grond. Swaelens krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Buffel geeft de bal voor. Bracke kopt de bal weg. Daar is Michels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderyckx is nu in balbezit. Henderyckx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grouwet met een sublieme pass. Spincemaille kopt de bal weg. Klungelig pakt Michels de bal. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despagne met een snelle inworp. Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens geeft een hoge lob. de Meester krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx schiet op doel. Michels probeert de bal aan de voet te houden. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Buttiens passt de bal zonder na te denken. Bracke rent richting de bal. Bracke met een sublieme pass. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rombaut passt de bal in één keer door. Henderyckx rent richting de bal. Spincemaille is nu in balbezit. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx schiet op doel. Grouwet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - poopers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Anzegem 41%, poopers 59%.
Olympia Anzegem - poopers 1:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grouwet trapt de bal weg van het doel. Bracke kopt de bal weg. Henderyckx controleert de bal met de borst. Henderyckx schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grouwet speelt de bal door. Bracke kopt de bal weg. Michels kan de bal niet met de borst controleren. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx schiet op doel. Grouwet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Menschaert trapt de bal weg van het doel. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille onderschept slim de pass. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Swaelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Swaelens speelt de bal door. Goerlandt is nu in balbezit. Goerlandt haalt uit met een fantastische trap. Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympia Anzegem - poopers 1:1

70e minuut.
Despagne kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rombaut met een snelle inworp. Bracke rent richting de bal. Bracke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bracke met een sublieme pass. Stassin rent richting de bal. Stassin geeft de bal voor. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Buffel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffel passt de bal met de wreef. Daar is Wicke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Meester rent richting de bal. de Meester schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Anzegem 48%, poopers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympia Anzegem - poopers 1:1