Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HO Kermt Tubantia Everslaer
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Lentz rent richting de bal. Lentz passt de bal met de wreef. Van Halme speelt de bal door. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Van Halme probeert naar een medespeler te passen. Peels is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bossche. Bossche krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voorhoof met de inworp. Van Halme probeert naar een medespeler te passen. Peels rent richting de bal. Peels haalt uit met een fantastische trap. Colenbrander bokst de bal weg.

40e minuut.
Verhelst geeft een hoge lob. Inworp. Vermeulen met een snelle inworp. Gallet rent richting de bal. Gallet geeft een hoge lob. Colenbrander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Kermt 50%, Tubantia Everslaer 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HO Kermt - Tubantia Everslaer 0:0

48e minuut.
Eynde met een snelle inworp. Cautereels rent richting de bal. Van Halme verovert de bal door een tackle van achteren. Bossche geeft een lange en hoge pass. van Assel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Verkoppen met een sublieme pass. Gallet probeert naar een medespeler te passen. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ... Cosyn probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cautereels rent richting de bal. Verkoppen onderschept slim de pass. Lukaku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verkoppen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Verkoppen kan niet meer verder spelen. Puylaert komt het veld opgelopen. Lentz met een snel genomen vrije trap. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Van Halme speelt de bal door. Guilmot is nu in balbezit. Guilmot geeft een hoge lob. van Assel rent richting de bal. van Assel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Kermt - Tubantia Everslaer 0:1

73e minuut.
Gallet met een sublieme pass. Guilmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilmot geeft een lange en hoge pass. Eynde bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Guilmot met een snelle inworp. Bossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossche passt de bal met de wreef. van Assel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Assel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HO Kermt - Tubantia Everslaer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HO Kermt 49%, Tubantia Everslaer 51%.
HO Kermt - Tubantia Everslaer 0:2