Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Morlawelz Maxenal FC
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ivens onderschept slim de pass. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele met een sublieme pass. Daar is Loockx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loockx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is van Mele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Mele geeft een hoge lob. Daar is Bouvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Loockx rent richting de bal. Loockx speelt de bal door. van Mele rent richting de bal. van Mele draait met de bal, schiet en ... Jacobs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - Maxenal FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Morlawelz 40%, Maxenal FC 60%.
F.C Morlawelz - Maxenal FC 1:0

61e minuut.
Ivens geeft een hoge lob. Bouvier met een sublieme pass. Van Assche met een sublieme pass. Deman is nu in balbezit. Deman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Daar is van den Keybus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borlée is nu in balbezit. Deman is nu in balbezit. Deman draait met de bal, schiet en ... van den Keybus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
de Vulder met een sublieme pass. van Mele rent richting de bal. Borlée onderschept slim de pass. Borlée speelt de bal door. Ivens geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Morlawelz 40%, Maxenal FC 60%.
F.C Morlawelz - Maxenal FC 1:0