Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars United FC Liège 04
4-4-2 C Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


7e minuut.
Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorkens begaat een overtreding. Miśkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miśkiewicz met een snel genomen vrije trap. Tovaryš heeft problemen om de bal te vangen. Tovaryš haalt uit met een fantastische trap. Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 1:0

11e minuut.
Barrionuevo probeert naar een medespeler te passen. Miśkiewicz rent richting de bal. Miśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tovaryš rent richting de bal. Tovaryš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Moorkens de bal. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 2:0

15e minuut.
Fiers rent richting de bal. Sultani onderschept slim de pass. Sultani met een sublieme pass. Tovaryš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaryš draait met de bal, schiet en ... Quintijn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 3:0

20e minuut.
Barrionuevo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miśkiewicz controleert de bal met de borst. Miśkiewicz passt de bal in één keer door. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Doeltrap. Quintijn met een harde bal richting middenveld. Barrionuevo kopt de bal weg. Daar is Tovaryš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovaryš draait met de bal, schiet en ... Quintijn bokst de bal weg.

29e minuut.
Claessens is nu in balbezit. Sultani onderschept slim de pass. Sultani passt de bal met de wreef. Tovaryš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaryš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 4:0

33e minuut.
Tovaryš verovert de bal door een tackle van achteren. Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo geeft een lange en hoge pass. Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani draait met de bal, schiet en ... Quintijn bokst de bal weg.

40e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz geeft de bal voor. da Atouguia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Atouguia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miśkiewicz kopt de bal weg. Sultani rent richting de bal. Sultani passt de bal in één keer door. Tovaryš is nu in balbezit. Tovaryš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
da Atouguia met de inworp. Daar is Miśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Atouguia geeft de bal voor. Tovaryš is nu in balbezit. Tovaryš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars United 13%, FC Liège 04 87%.
All Stars United - FC Liège 04 4:0

54e minuut.
Klungelig pakt Tovaryš de bal. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz speelt de bal door. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 5:0

55e minuut.
Heyninck rent richting de bal. Heyninck geeft een lange en hoge pass. Barrionuevo kopt de bal weg. Tovaryš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaryš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barrionuevo rent richting de bal. Tovaryš is nu in balbezit. Barrionuevo geeft een hoge lob. Sultani rent richting de bal. Sultani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Miśkiewicz passt de bal met de wreef. da Atouguia is nu in balbezit. da Atouguia passt de bal zonder na te denken. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Moorkens de bal onder controle te krijgen. Tovaryš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovaryš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 6:0

65e minuut.
Bergh met een sublieme pass. Claessens is nu in balbezit. Tovaryš verovert de bal door een tackle van achteren. Tovaryš draait met de bal, schiet en ... Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 7:0

69e minuut.
Sultani probeert naar een medespeler te passen. Tovaryš heeft problemen om de bal te vangen. Tovaryš draait met de bal, schiet en ... Moorkens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 8:0

75e minuut.
Puszka met een sublieme pass. Daar is Tovaryš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovaryš met een sublieme pass. Sultani rent richting de bal. Sultani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moorkens met een harde bal richting middenveld. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz geeft de bal voor. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani draait met de bal, schiet en ... Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quintijn met een sublieme pass. da Atouguia kopt de bal weg. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Quintijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 9:0

80e minuut.
Brkljač met een sublieme pass. Vercauteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Moorkens de bal. Tovaryš is nu in balbezit. Tovaryš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 10:0

83e minuut.
Tovaryš is nu in balbezit. Tovaryš met een sublieme pass. Sultani rent richting de bal. Sultani schiet op doel. Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - FC Liège 04 11:0

89e minuut.
Barrionuevo met de inworp. Miśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Sultani is nu in balbezit. Sultani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars United 13%, FC Liège 04 87%.
All Stars United - FC Liège 04 11:0