Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Lewa Eendracht Spa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Opdenacker kan de bal niet met de borst controleren. Opdenacker geeft een hoge lob. Swartenbroucks probeert de bal met de borst te controleren. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - Eendracht Spa 0:1

16e minuut.
De Decker rent richting de bal. Vynck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker rent richting de bal. De Decker draait met de bal, schiet en ... Verbist probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De Meerleer geeft een hoge lob. Vanpeteghem is nu in balbezit. Vanpeteghem passt de bal met de wreef. Ceulemans rent richting de bal. Ceulemans geeft een lange en hoge pass. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanderelst is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - Eendracht Spa 0:2

25e minuut.
Vandersteen is nu in balbezit. Vandersteen passt de bal zonder na te denken. Swartenbroucks probeert de bal aan de voet te houden. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - Eendracht Spa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 59%, Eendracht Spa 41%.
Borussia Lewa - Eendracht Spa 0:3

49e minuut.
Swartenbroucks passt de bal met de wreef. De Brul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duval. Duval krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De Brul rent richting de bal. Duval onderschept slim de pass. Duval speelt de bal door. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Duval is nu in balbezit. De Brul verovert de bal door een tackle van achteren. De Brul met een sublieme pass. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 54%, Eendracht Spa 46%.
Borussia Lewa - Eendracht Spa 0:3