Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alluzion FC Liège 04
Labiteadudul Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Nieziemski onderschept slim de pass. Nieziemski passt de bal met de wreef. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski schiet op doel. Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 1:0

8e minuut.
Doeltrap. Heyninck trapt de bal weg van het doel. Vučković kopt de bal weg. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Argoitia rent richting de bal. Argoitia speelt de bal door. Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski haalt uit met een fantastische trap. Quintijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 2:0

23e minuut.
Riponi passt de bal zonder na te denken. Daar is Argoitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieziemski is nu in balbezit. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Moorkens kopt de bal weg. Śliwa rent richting de bal. Śliwa speelt de bal door. Daar is Argoitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argoitia haalt uit met een fantastische trap. Quintijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Moorkens de bal. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 3:0

32e minuut.
Vander Elst passt de bal zonder na te denken. Nieziemski is nu in balbezit. Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 4:0

33e minuut.
Daar is Vander Elst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argoitia begaat een overtreding. Vander Elst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vercauteren met een snel genomen vrije trap. De Laet rent richting de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Śliwa met een snelle inworp. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia geeft de bal voor. Nieziemski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Quintijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Śliwa passt de bal in één keer door. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu met een sublieme pass. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Heyninck rent richting de bal. Nieziemski onderschept slim de pass. Nieziemski geeft de bal voor. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 28%, FC Liège 04 72%.
Alluzion - FC Liège 04 5:0

47e minuut.
Hacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riponi de bal. Riponi geeft de bal voor. Daar is Śliwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu passt de bal in één keer door. Heyninck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Argoitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argoitia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Quintijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Nieziemski passt de bal met de wreef. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nieziemski heeft problemen om de bal te vangen. Nieziemski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 6:0

62e minuut.
Riponi passt de bal zonder na te denken. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski passt de bal met de wreef. Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia draait met de bal, schiet en ... Quintijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia haalt uit met een fantastische trap. Quintijn bokst de bal weg.

72e minuut.
Huckerby verovert de bal door een tackle van achteren. Huckerby geeft een lange en hoge pass. Nieziemski kopt de bal weg. Argoitia rent richting de bal. Argoitia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 7:0

72e minuut.
Huckerby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olšavský komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fiers is nu in balbezit. Śliwa onderschept slim de pass. Śliwa met een sublieme pass. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quintijn trapt de bal weg. Ulacia kopt de bal weg. Nieziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ulacia speelt de bal door. Argoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia met een sublieme pass. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riponi zal de hoekschop nemen. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Hacıoğlu met een sublieme pass. Argoitia rent richting de bal. Argoitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Śliwa met een snelle inworp. Vercauteren met een sublieme pass. Vučković rent richting de bal. Vučković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nieziemski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alluzion - FC Liège 04 8:0

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Quintijn niet meer kan verder spelen. Belie komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia probeert naar een medespeler te passen. Nieziemski rent richting de bal. Argoitia is nu in balbezit. Argoitia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alluzion 13%, FC Liège 04 87%.
Alluzion - FC Liège 04 8:0