Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Hamme Eendracht Spa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Wagemakers geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Verbist de bal onder controle te krijgen. Flowner is nu in balbezit. Saenen rent richting de bal. Saenen schiet op doel. Van de Perre bokst de bal weg.

7e minuut.
Dusalle met een sublieme pass. Vanderelst is nu in balbezit. Wagemakers is nu in balbezit. Vanderelst verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - Eendracht Spa 0:1

13e minuut.
Ceulemans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Aerschot geeft de bal voor. De Brul kopt de bal weg. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Resmann trapt de bal weg van het doel. Saenen kopt de bal weg. Van Aerschot heeft problemen om de bal te vangen. Flowner is nu in balbezit. Flowner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dusalle speelt de bal door. Vanderelst is nu in balbezit. Adriaensens onderschept slim de pass. Dusalle verovert de bal door een tackle van achteren. Dusalle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hoebeke geeft een lange en hoge pass. Swartenbroucks geeft een lange en hoge pass. Resmann is nu in balbezit. Vanderelst onderschept slim de pass. Vanderelst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - Eendracht Spa 0:2

36e minuut.
Flowner met een sublieme pass. Vanderelst is nu in balbezit. Adriaensens rent richting de bal. Vanderelst onderschept slim de pass. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - Eendracht Spa 0:3

38e minuut.
Van Aerschot speelt de bal door. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann is nu in balbezit. Vanderelst verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderelst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Opdenacker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Swartenbroucks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swartenbroucks met een sublieme pass. Flowner heeft problemen om de bal te vangen. Flowner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Adriaensens kopt de bal weg. Klungelig pakt Saenen de bal. Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenen verovert de bal door een tackle van achteren. Saenen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Flowner probeert de bal met de borst te controleren. Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenen onderschept slim de pass. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Hamme 53%, Eendracht Spa 47%.
AZ Hamme - Eendracht Spa 0:3

57e minuut.
Adriaensens bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriaensens geeft de bal voor. Van Aerschot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flowner is nu in balbezit. Flowner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker geeft een hoge lob. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Hamme 53%, Eendracht Spa 47%.
AZ Hamme - Eendracht Spa 0:3