Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Ninove Avanti Malinois
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Coster de bal. Dhulster bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulster verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulster draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
De Wandel heeft problemen om de bal te vangen. Dhulster bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wandel draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - Avanti Malinois 0:1

12e minuut.
Deprince verovert de bal door een tackle van achteren. Deprince geeft de bal voor. Waldack heeft problemen om de bal te vangen. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koekuyt met een harde bal richting middenveld. Paerts heeft problemen om de bal te vangen. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout haalt uit met een fantastische trap. Koekuyt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De Wandel is nu in balbezit. De Wandel passt de bal met de wreef. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe geeft een hoge lob. Kinet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Creyne met een sublieme pass. Elshout is nu in balbezit. Elshout haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Koekuyt trapt de bal weg. Emmers probeert de bal met de borst te controleren. Emmers passt de bal in één keer door. Elshout rent richting de bal. Elshout schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Germinal Ninove - Avanti Malinois 1:1

40e minuut.
Peutinckx speelt de bal door. Coster is nu in balbezit. Maebe begaat een overtreding. Coster roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Coster kan niet meer verder spelen. Caspers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Ninove 52%, Avanti Malinois 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germinal Ninove - Avanti Malinois 1:1

54e minuut.
Emmers passt de bal met de wreef. Pollaris probeert naar een medespeler te passen. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout schiet op doel. Koekuyt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Ninove - Avanti Malinois 2:1

81e minuut.
Caspers passt de bal zonder na te denken. Elshout is nu in balbezit. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Amant geeft de bal voor. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers geeft de bal voor. Pollaris is nu in balbezit. Pollaris geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koekuyt met een sublieme pass. Dhulster rent richting de bal. Dhulster passt de bal in één keer door. De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wandel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Ninove 53%, Avanti Malinois 47%.
Germinal Ninove - Avanti Malinois 2:1