Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liège 04 FcBruges1891
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Vandenberghe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Persyn komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Vercauteren speelt de bal door. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst passt de bal met de wreef. De Laet rent richting de bal. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Persyn onderschept slim de pass. Persyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Moorkens de bal. Beutels bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutels draait met de bal, schiet en ... Belie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Vercauteren is nu in balbezit. Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Vander Elst rent richting de bal. Vander Elst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - FcBruges1891 1:0

11e minuut.
Helaers geeft de bal voor. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier geeft de bal voor. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Persyn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fiers heeft problemen om de bal te vangen. Beutels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Moorkens ... Strafschop! Moorkens krijgt een gele kaart. Beutels raakt geblesseerd tijdens het duel. Devisch neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liège 04 - FcBruges1891 1:1

27e minuut.
Ronsse geeft de bal voor. Luyten kopt de bal weg. Carlier is nu in balbezit. Vander Elst verovert de bal door een tackle van achteren. Vander Elst draait met de bal, schiet en ... Devos bokst de bal weg.

34e minuut.
Smekens geeft een hoge lob. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Persyn passt de bal in één keer door. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst haalt uit met een fantastische trap. Devos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Duvillier rent richting de bal. Bergh onderschept slim de pass. Bergh passt de bal in één keer door. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 57%, FcBruges1891 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liège 04 - FcBruges1891 1:1

51e minuut.
De Laet rent richting de bal. Vander Elst rent richting de bal. Luyten rent richting de bal. Vander Elst verovert de bal door een tackle van achteren. Vander Elst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Annaert geeft een hoge lob. Inworp. Helaers met de inworp. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Duvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst probeert naar een medespeler te passen. Duvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst onderschept slim de pass. Vander Elst haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet draait met de bal, schiet en ... Devos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Luyten verovert de bal door een tackle van achteren. Luyten passt de bal met de wreef. Fiers rent richting de bal. Beutels onderschept slim de pass. Beutels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 52%, FcBruges1891 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liège 04 - FcBruges1891 1:1