Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eendracht Spa Excelsior Mariaburg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Metsenaere geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Brul met de inworp. Dusalle rent richting de bal. Dusalle geeft een lange en hoge pass. Vander Elst bokst de bal weg.

4e minuut.
Christiaen is nu in balbezit. Crabeels rent richting de bal. Christiaen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christiaen krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Colenbrander de bal. Colenbrander onderschept slim de pass. Inworp. Ceulemans met een snelle inworp. Dusalle speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Colenbrander is nu in balbezit. Colenbrander passt de bal in één keer door. Bauts speelt de bal door. Christiaen is nu in balbezit. Christiaen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ruttens onderschept slim de pass. Ruttens probeert naar een medespeler te passen. Verbist rent richting de bal. Christiaen verovert de bal door een tackle van achteren. Christiaen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Van Aerschot de bal. Van Tornhout is nu in balbezit. Van Tornhout passt de bal met de wreef. Christiaen is nu in balbezit. Christiaen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst passt de bal zonder na te denken. Christiaen rent richting de bal. Christiaen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 45%, Excelsior Mariaburg 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eendracht Spa - Excelsior Mariaburg 0:0

47e minuut.
Bauts rent richting de bal. Bauts met een sublieme pass. Grymonpréz rent richting de bal. Christiaen onderschept slim de pass. Christiaen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Excelsior Mariaburg 0:1

57e minuut.
Grymonpréz is nu in balbezit. Christiaen verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Van Aerschot zijn tegenspeler op de grond. Van Aerschot krijgt een gele kaart. Christiaen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goemaere zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bauts kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Aerschot de bal. Christiaen rent richting de bal. Christiaen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grymonpréz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vanderelst schiet op doel. Vanmaele probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceulemans neemt de hoekschop. De Brul krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goemaere. Goemaere krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Colenbrander verovert de bal door een tackle van achteren. Colenbrander geeft de bal voor. Grymonpréz heeft problemen om de bal te vangen. Christiaen rent richting de bal. Christiaen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 54%, Excelsior Mariaburg 46%.
Eendracht Spa - Excelsior Mariaburg 0:1