Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Standard Grimbergen Germinal Ninove
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Menu passt de bal zonder na te denken. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle is nu in balbezit. Genechten onderschept slim de pass. Genechten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Luzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzac geeft de bal voor. Groote rent richting de bal. Genechten rent richting de bal. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Luzac passt de bal in één keer door. Claessens is nu in balbezit. Claessens geeft een hoge lob. Bevernage probeert de bal aan de voet te houden. Groote geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Germinal Ninove 1:0

30e minuut.
Genechten is nu in balbezit. Genechten haalt uit met een fantastische trap. Van de Capelle probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vanacker zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Groote speelt de bal door. Bevernage is nu in balbezit. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten verovert de bal door een tackle van achteren. Genechten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Deprince de bal. Preud`Homme is nu in balbezit. Preud`Homme passt de bal zonder na te denken. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Standard Grimbergen 24%, Germinal Ninove 76%.
Standard Grimbergen - Germinal Ninove 1:0

55e minuut.
Pollaris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Assche komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Amant heeft problemen om de bal te vangen. Preud`Homme bereikt de bal nog maar net als eerste. Preud`Homme met een sublieme pass. Genechten rent richting de bal. Genechten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout onderschept slim de pass. Elshout schiet op doel. Lambert probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Emmers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Assche de bal. Elshout is nu in balbezit. Elshout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Standard Grimbergen - Germinal Ninove 1:1

72e minuut.
Van Dessel met een sublieme pass. Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preud`Homme. Preud`Homme krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Van Dessel passt de bal zonder na te denken. Elshout is nu in balbezit. Menu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Groote is nu in balbezit. Groote speelt de bal door. Menu speelt de bal door. Genechten is nu in balbezit. Genechten haalt uit met een fantastische trap. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Standard Grimbergen - Germinal Ninove 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Standard Grimbergen 46%, Germinal Ninove 54%.
Standard Grimbergen - Germinal Ninove 2:1