Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Malinois Beerschot31
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert maakt een afschuwelijke overtreding. De Wandel raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruytjens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Wandel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Malinois - Beerschot31 1:0

3e minuut.
Van Kampen is nu in balbezit. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe met een sublieme pass. De Wandel rent richting de bal. De Wandel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Comin probeert naar een medespeler te passen. Peutinckx probeert naar een medespeler te passen. de Vylder met een sublieme pass. Van Audenhove rent richting de bal. Van Audenhove draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avanti Malinois - Beerschot31 1:1

15e minuut.
Dhulster passt de bal met de wreef. Daar is Maebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maebe met een sublieme pass. Van Audenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Audenhove schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert De Nil de bal onder controle te krijgen. Kinet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Corte. De Corte krijgt een gele kaart. Kinet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Corte probeert naar een medespeler te passen. Kinet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Provoost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt de Vylder de bal. Stevens is nu in balbezit. Stevens passt de bal in één keer door. De Wandel is nu in balbezit. De Wandel draait met de bal, schiet en ... Provoost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ruytjens geeft een lange en hoge pass. Peutinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx passt de bal met de wreef. Maebe rent richting de bal. Maebe geeft een hoge lob. Provoost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanbogaert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foret komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Malinois 49%, Beerschot31 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avanti Malinois - Beerschot31 1:1

51e minuut.
De Commer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maebe met een snelle inworp. Dhulster is nu in balbezit. Dhulster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Foret de bal. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder met een sublieme pass. Van Audenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Audenhove schiet op doel. Koekuyt bokst de bal weg.

66e minuut.
Van Kampen rent richting de bal. Comin geeft een hoge lob. Waldack heeft problemen om de bal te vangen. Van Audenhove is nu in balbezit. Van Audenhove haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Malinois - Beerschot31 1:2

67e minuut.
Dhulster heeft problemen om de bal te vangen. Van Audenhove onderschept slim de pass. Van Audenhove passt de bal met de wreef. de Vylder rent richting de bal. de Vylder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Malinois 60%, Beerschot31 40%.
Avanti Malinois - Beerschot31 1:2