Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eendracht Spa FC Liège 04
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Annaert kopt de bal weg. Van Aerschot speelt de bal door. Annaert probeert de bal aan de voet te houden. Van Aerschot rent richting de bal. Van Aerschot geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Opdenacker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beké met de inworp. Vander Elst rent richting de bal. Vander Elst draait met de bal, schiet en ... Van de Perre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Opdenacker is nu in balbezit. Beké is nu in balbezit. Opdenacker maakt een afschuwelijke overtreding. Opdenacker krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Beké raakt geblesseerd tijdens het duel. Vercauteren wilt de vrije trap nemen. Bergh kopt de bal weg. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet rent richting de bal. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - FC Liège 04 0:1

41e minuut.
Vanderelst speelt de bal door. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle geeft een hoge lob. De Brul rent richting de bal. De Brul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 37%, FC Liège 04 63%.
Eendracht Spa - FC Liège 04 0:1

65e minuut.
De Laet rent richting de bal. De Laet passt de bal in één keer door. Vercauteren geeft een hoge lob. De Laet rent richting de bal. De Laet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Van Aerschot is nu in balbezit. Swartenbroucks rent richting de bal. Swartenbroucks passt de bal in één keer door. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. De Brul met een snelle inworp. Dusalle heeft problemen om de bal te vangen. Dusalle geeft de bal voor. Heyninck heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heyninck is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eendracht Spa - FC Liège 04 1:1

78e minuut.
Beké heeft problemen om de bal te vangen. Beké geeft een lange en hoge pass. Claessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst is nu in balbezit. Vander Elst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - FC Liège 04 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 50%, FC Liège 04 50%.
Eendracht Spa - FC Liège 04 1:2