Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Lewa All Stars United
Normal Tactiek 4-4-2 C
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 44.3
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Atouguia onderschept slim de pass. da Atouguia passt de bal in één keer door. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Daar is Hesters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandersteen is nu in balbezit. Miglio verovert de bal door een tackle van achteren. Miglio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Swartenbroucks de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:1

4e minuut.
da Atouguia passt de bal met de wreef. Miedziński rent richting de bal. Miedziński passt de bal in één keer door. Miglio rent richting de bal. Miglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:2

5e minuut.
De Decker speelt de bal door. Vynck rent richting de bal. Miedziński speelt de bal door. Miglio rent richting de bal. Miglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Miedziński verovert de bal door een tackle van achteren. Miedziński passt de bal zonder na te denken. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:3

20e minuut.
Daar is Miśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo geeft een hoge lob. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miedziński passt de bal met de wreef. da Atouguia is nu in balbezit. da Atouguia geeft de bal voor. Barrionuevo rent richting de bal. Barrionuevo geeft de bal voor. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vynck met een sublieme pass. Vandersteen rent richting de bal. Miedziński onderschept slim de pass. Miglio is nu in balbezit. Miglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Swartenbroucks verovert de bal door een tackle van achteren. Buelinckx speelt de bal door. Vandersteen is nu in balbezit. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Puszka geeft een lange en hoge pass. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński passt de bal in één keer door. Miglio is nu in balbezit. Miglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Jolly rent richting de bal. Miglio verovert de bal door een tackle van achteren. Miglio passt de bal met de wreef. Miedziński rent richting de bal. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Jolly de bal. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 86%, All Stars United 14%.
Borussia Lewa - All Stars United 0:3

57e minuut.
Nieus trapt de bal weg van het doel. Vandersteen kopt de bal weg. De Meerleer is nu in balbezit. Miedziński onderschept slim de pass. Miedziński draait met de bal, schiet en ... Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński draait met de bal, schiet en ... Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:4

59e minuut.
Barrionuevo met de inworp. Miśkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Miśkiewicz geeft een hoge lob. da Atouguia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Atouguia geeft een lange en hoge pass. Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Miglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio verovert de bal door een tackle van achteren. Miglio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Meerleer de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De Meerleer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Miśkiewicz de bal onder controle te krijgen. Miśkiewicz geeft een hoge lob. Miedziński geeft een hoge lob. De Meerleer heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miglio rent richting de bal. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:5

66e minuut.
Hillen is nu in balbezit. da Atouguia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Atouguia speelt de bal door. Klungelig pakt Miśkiewicz de bal. Miśkiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Miśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miśkiewicz geeft de bal voor. Miedziński rent richting de bal. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:6

73e minuut.
Vandersteen rent richting de bal. Vandersteen passt de bal in één keer door. Miedziński probeert naar een medespeler te passen. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Miglio is nu in balbezit. Miglio probeert naar een medespeler te passen. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński haalt uit met een fantastische trap. Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:7

79e minuut.
Coulon rent richting de bal. Coulon geeft de bal voor. Hillen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - All Stars United 0:8

80e minuut.
Miśkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Miglio de bal. Swartenbroucks verovert de bal door een tackle van achteren. da Atouguia is nu in balbezit. da Atouguia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vandersteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo verovert de bal door een tackle van achteren. Barrionuevo geeft een lange en hoge pass. Miglio rent richting de bal. Miglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Puszka probeert naar een medespeler te passen. Barrionuevo heeft problemen om de bal te vangen. Barrionuevo geeft de bal voor. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Nieus trapt de bal weg. Miśkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Miglio de bal. Miglio haalt uit met een fantastische trap. Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 85%, All Stars United 15%.
Borussia Lewa - All Stars United 0:8