Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapphire Avanti Malinois
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Dubois probeert de bal met de borst te controleren. Pirard rent richting de bal. Ruytjens begaat een overtreding. Ruytjens krijgt een gele kaart. Pirard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pirard kan niet meer verder spelen. Ba komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Boddin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Peutinckx de bal onder controle te krijgen. Dubois is nu in balbezit. Dubois draait met de bal, schiet en ... Puylaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kinet onderschept slim de pass. Kinet geeft de bal voor. Schockaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wandel rent richting de bal. De Wandel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphire - Avanti Malinois 0:1

19e minuut.
Puylaert is nu in balbezit. Waldack geeft de bal voor. van Duysse kopt de bal weg. Wiggers heeft problemen om de bal te vangen. Puylaert is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dhulster rent richting de bal. Ba rent richting de bal. Dhulster verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulster draait met de bal, schiet en ... Dheedene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphire - Avanti Malinois 0:2

38e minuut.
van Duysse is nu in balbezit. van Duysse passt de bal zonder na te denken. Dubois bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubois draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiggers de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Switten geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Peutinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puylaert is nu in balbezit. Puylaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphire - Avanti Malinois 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapphire 46%, Avanti Malinois 54%.
sapphire - Avanti Malinois 1:2

51e minuut.
Ba probeert naar een medespeler te passen. Dubois is nu in balbezit. Dubois speelt de bal door. Puylaert rent richting de bal. Puylaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Boddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba met een sublieme pass. Dubois heeft problemen om de bal te vangen. Dubois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dheedene trapt de bal weg van het doel. Paerts kopt de bal weg. Daar is Wattez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapphire 64%, Avanti Malinois 36%.
sapphire - Avanti Malinois 1:2