Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBruges1891 Standard Grimbergen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Preud`Homme geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helaers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devisch is nu in balbezit. Devisch draait met de bal, schiet en ... Brochard bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Persyn probeert naar een medespeler te passen. Preud`Homme is nu in balbezit. Preud`Homme geeft de bal voor. Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Preud`Homme rent richting de bal. Devisch onderschept slim de pass. Devisch passt de bal met de wreef. Beutels rent richting de bal. Beutels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carlier met een sublieme pass. Beutels is nu in balbezit. Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutels onderschept slim de pass. Beutels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Menu met een sublieme pass. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote probeert naar een medespeler te passen. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Francq geeft de bal voor. Genechten kopt de bal weg. Groote is nu in balbezit. Genechten is nu in balbezit. Genechten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Preud`Homme speelt de bal door. Groote rent richting de bal. Carlier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlier krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Claessens heeft problemen om de bal te vangen. Helaers rent richting de bal. Helaers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Devisch de bal. Devisch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Beutels bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutels haalt uit met een fantastische trap. Brochard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Standard Grimbergen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBruges1891 45%, Standard Grimbergen 55%.
FcBruges1891 - Standard Grimbergen 1:0

47e minuut.
Devisch met een sublieme pass. Beutels is nu in balbezit. Menu begaat een overtreding. Beutels wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beutels kan niet meer verder spelen. Benoît komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Devisch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Standard Grimbergen 2:0

53e minuut.
Preud`Homme passt de bal zonder na te denken. de Beucker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Beucker geeft een hoge lob. Benoît rent richting de bal. Benoît draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Devisch onderschept slim de pass. Devisch passt de bal met de wreef. Benoît is nu in balbezit. Benoît schiet op doel. Brochard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Claessens verovert de bal door een tackle van achteren. Claessens passt de bal met de wreef. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Francq de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Carlier kopt de bal weg. Klungelig pakt Benoît de bal. Persyn speelt de bal door. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Luyten kan de bal niet met de borst controleren. Menu rent richting de bal. Menu met een sublieme pass. Genechten rent richting de bal. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Standard Grimbergen 2:1

80e minuut.
Luyten geeft de bal voor. Persyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Persyn met een sublieme pass. Devisch is nu in balbezit. Devisch haalt uit met een fantastische trap. Brochard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBruges1891 44%, Standard Grimbergen 56%.
FcBruges1891 - Standard Grimbergen 2:1