Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liège 04 Standard Grimbergen
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Vander Elst verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert is nu in balbezit. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vander Elst de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu verovert de bal door een tackle van achteren. Menu passt de bal in één keer door. Genechten rent richting de bal. Genechten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Standard Grimbergen 0:1

21e minuut.
Bergh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Laet de bal. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet onderschept slim de pass. De Laet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bossut heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Bossut de bal. Vander Elst is nu in balbezit. Bossut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst verovert de bal door een tackle van achteren. Vander Elst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bossut probeert naar een medespeler te passen. Beké is nu in balbezit. Beké met een sublieme pass. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De Laet haalt uit met een fantastische trap. Clerck kopt de bal weg. Vander Elst is nu in balbezit. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Menu rent richting de bal. Menu met een sublieme pass. Heyninck bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten rent richting de bal. Genechten haalt uit met een fantastische trap. Quintijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 41%, Standard Grimbergen 59%.
FC Liège 04 - Standard Grimbergen 0:1

58e minuut.
Fiers passt de bal met de wreef. De Laet heeft problemen om de bal te vangen. Menu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Francq geeft een hoge lob. Daar is Annaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menu met een sublieme pass. Genechten rent richting de bal. Genechten schiet op doel. Quintijn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Standard Grimbergen 0:2

71e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Francq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Standard Grimbergen 1:2

76e minuut.
Menu controleert de bal met de borst. Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Vander Elst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Degrelle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 41%, Standard Grimbergen 59%.
FC Liège 04 - Standard Grimbergen 1:2