Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Lewa Germinal Ninove
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Vynck heeft problemen om de bal te vangen. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Desreumeux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Desreumeux krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer begaat een overtreding. Elshout is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pollaris met een snel genomen vrije trap. Elshout maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De Decker rent richting de bal. Bevernage is nu in balbezit. De Decker onderschept slim de pass. De Decker draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - Germinal Ninove 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 43%, Germinal Ninove 57%.
Borussia Lewa - Germinal Ninove 1:0

55e minuut.
Klungelig pakt Vynck de bal. Amant rent richting de bal. Met opzet legt Desreumeux zijn tegenspeler op de grond. Desreumeux krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Emmers speelt de bal door. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince passt de bal in één keer door. Elshout rent richting de bal. Elshout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Lewa - Germinal Ninove 1:1

68e minuut.
Pollaris is nu in balbezit. Vynck verovert de bal door een tackle van achteren. Vynck draait met de bal, schiet en ... Van de Capelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Swartenbroucks geeft de bal voor. De Decker rent richting de bal. Amant rent richting de bal. De Decker onderschept slim de pass. De Decker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - Germinal Ninove 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 36%, Germinal Ninove 64%.
Borussia Lewa - Germinal Ninove 2:1