Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eendracht Spa Beerschot31
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Swartenbroucks geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stevens met de inworp. de Vylder is nu in balbezit. de Vylder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Crabeels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceulemans controleert de bal met de borst. Comin rent richting de bal. Ceulemans onderschept slim de pass. Ceulemans geeft een lange en hoge pass. de Loore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanderelst is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Beerschot31 1:0

23e minuut.
de Vylder speelt de bal door. Stevens rent richting de bal. Stevens speelt de bal door. Van Audenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Audenhove draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Comin passt de bal met de wreef. Swartenbroucks is nu in balbezit. Met opzet legt de Vylder zijn tegenspeler op de grond. de Vylder krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 51%, Beerschot31 49%.
Eendracht Spa - Beerschot31 1:0

49e minuut.
Swartenbroucks bereikt de bal nog maar net als eerste. Swartenbroucks geeft de bal voor. Grymonpréz probeert de bal met de borst te controleren. Van Audenhove rent richting de bal. Van Audenhove draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
de Vylder onderschept slim de pass. de Vylder met een sublieme pass. Verbist rent richting de bal. Van Audenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Van Audenhove haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Opdenacker geeft een hoge lob. Van Buyten kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Verbist de bal onder controle te krijgen. Van Audenhove rent richting de bal. Van Audenhove haalt uit met een fantastische trap. Van de Perre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dusalle verovert de bal door een tackle van achteren. Dusalle geeft de bal voor. Daar is De Nil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Opdenacker rent richting de bal. Stevens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opdenacker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opdenacker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Kampen is nu in balbezit. Vanderelst onderschept slim de pass. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. De Commer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eendracht Spa - Beerschot31 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eendracht Spa 50%, Beerschot31 50%.
Eendracht Spa - Beerschot31 2:0