Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRC Charleroi RFC Liègeois 04
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere rent richting de bal. Căruţaşu is nu in balbezit. Klungelig pakt Căruţaşu de bal. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Goffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón onderschept slim de pass. Aragón passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Egerszegi passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maury de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - RFC Liègeois 04 0:1

14e minuut.
Egerszegi speelt de bal door. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos passt de bal in één keer door. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - RFC Liègeois 04 0:2

19e minuut.
Aragón kopt de bal weg. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Goffin onderschept slim de pass. Goffin speelt de bal door. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Clappaert is nu in balbezit. Clappaert geeft de bal voor. Kokoska kopt de bal weg. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Martic is nu in balbezit. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón met een sublieme pass. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aragón speelt de bal door. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere passt de bal in één keer door. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRC Charleroi 65%, RFC Liègeois 04 35%.
KRC Charleroi - RFC Liègeois 04 0:2

47e minuut.
Căruţaşu speelt de bal door. Zakos rent richting de bal. Zakos probeert naar een medespeler te passen. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Aragón met een sublieme pass. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu passt de bal in één keer door. Gheltiere rent richting de bal. Gheltiere haalt uit met een fantastische trap. Van den Brande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - RFC Liègeois 04 0:3

60e minuut.
Constanatinov passt de bal met de wreef. Maury is nu in balbezit. Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pintér met een sublieme pass. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic verovert de bal door een tackle van achteren. Constanatinov verovert de bal door een tackle van achteren. Constanatinov geeft een lange en hoge pass. Van den Brande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Coudeville is nu in balbezit. Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Goddeeris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goddeeris krijgt een gele kaart. Gheltiere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gheltiere neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - RFC Liègeois 04 0:4

74e minuut.
Pintér probeert naar een medespeler te passen. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere probeert naar een medespeler te passen. Daar is Căruţaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRC Charleroi - RFC Liègeois 04 0:5

80e minuut.
Kokoska met een sublieme pass. Zakos rent richting de bal. Zakos speelt de bal door. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gheltiere probeert naar een medespeler te passen. De Waele-De Guchtenaere probeert naar een medespeler te passen. Egerszegi probeert naar een medespeler te passen. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Coudeville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căruţaşu met een sublieme pass. Martic rent richting de bal. Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Gheltiere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van den Brande met een sublieme pass. Daar is De Waele-De Guchtenaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vannuten. Vannuten krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRC Charleroi 72%, RFC Liègeois 04 28%.
KRC Charleroi - RFC Liègeois 04 0:5