Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Overmere Akhmat Antwerpen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gilbert geeft een hoge lob. Hoelen kopt de bal weg. Inworp. Tollebeek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ernens geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Suys rent richting de bal. Gilbert rent richting de bal. Suys is nu in balbezit. Gilbert rent richting de bal. Gilbert draait met de bal, schiet en ... Ott bokst de bal weg.

12e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ... Strobbe probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - Akhmat Antwerpen 1:0

15e minuut.
Ott trapt de bal weg. Gilbert kopt de bal weg. De Canck bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys verovert de bal door een tackle van achteren. Suys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aelvoet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders passt de bal in één keer door. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Joliet speelt de bal door. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neiring krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Joliet onderschept slim de pass. Joliet geeft een hoge lob. Van Parys geeft een lange en hoge pass. Aelvoet rent richting de bal. Aelvoet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gilbert is nu in balbezit. Gilbert draait met de bal, schiet en ... Daar is Strobbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suys rent richting de bal. Suys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - Akhmat Antwerpen 2:0

43e minuut.
Defever onderschept slim de pass. Defever geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aelvoet met de inworp. Polders geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Tollebeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Servranckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollebeek maakt een afschuwelijke overtreding. Tollebeek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Overmere 55%, Akhmat Antwerpen 45%.
Germinal Overmere - Akhmat Antwerpen 2:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aelvoet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colpaert verovert de bal door een tackle van achteren. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Neiring geeft een hoge lob. Van Parys kopt de bal weg. Polders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Germinal Overmere - Akhmat Antwerpen 2:1

57e minuut.
Neiring rent richting de bal. Gilbert rent richting de bal. Neiring verovert de bal door een tackle van achteren. Neiring geeft een hoge lob. Polders krijgt zijn hoofd ertegen. Van Dorp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Joliet speelt de bal door. Renquin is nu in balbezit. Van Parys is nu in balbezit. Renquin verovert de bal door een tackle van achteren. Renquin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Joliet met een sublieme pass. Renquin rent richting de bal. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring passt de bal zonder na te denken. Renquin rent richting de bal. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Suys heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilbert wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gilbert kan niet meer verder spelen. Feuillette komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Overmere 61%, Akhmat Antwerpen 39%.
Germinal Overmere - Akhmat Antwerpen 2:1