Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:12
  • Competitiewedstrijd: 4de Klasse.07
  • Stadion: SenOHL Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2883
SenOHL aunove
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Voordeckers geeft een lange en hoge pass. Verbeek heeft problemen om de bal te vangen. Brutsaert is nu in balbezit. Brutsaert haalt uit met een fantastische trap. Vossen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Voordeckers met een snelle inworp. de Raedt heeft problemen om de bal te vangen. de Raedt geeft een hoge lob. Hauwaert probeert de bal met de borst te controleren. Hollevoet rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brutsaert is nu in balbezit. Brutsaert passt de bal in één keer door. Caneghem is nu in balbezit. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mees probeert de bal met de borst te controleren. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hauwaert rent richting de bal. Hollevoet onderschept slim de pass. Hollevoet passt de bal met de wreef. Brutsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucompret bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucompret passt de bal zonder na te denken. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tempels met een sublieme pass. Voordeckers heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers met een sublieme pass. de Raedt is nu in balbezit. de Raedt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SenOHL 44%, aunove 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SenOHL - aunove 0:0

54e minuut.
Hauwaert met een snelle inworp. Faucompret heeft problemen om de bal te vangen. Faucompret probeert naar een medespeler te passen. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hollevoet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Raedt passt de bal in één keer door. Vanderspikken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderspikken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Mees trapt de bal weg. Faucompret kopt de bal weg. Bouter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SenOHL 61%, aunove 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SenOHL - aunove 0:0