Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Although no123 KEG Dendermonde
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Gellera probeert naar een medespeler te passen. Loockx rent richting de bal. Loockx passt de bal met de wreef. Pauwels rent richting de bal. Pauwels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Ducruet verovert de bal door een tackle van achteren. Ducruet met een sublieme pass. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Lasek geeft een hoge lob. Daar is De Vlaeminck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vlaeminck passt de bal zonder na te denken. Lejeune rent richting de bal. Lejeune draait met de bal, schiet en ... van Wijnsberghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nilis trapt de bal weg van het doel. Bonaerens kopt de bal weg. Bostyn rent richting de bal. Kervyn de Lettenhove verovert de bal door een tackle van achteren. Kervyn de Lettenhove geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Although no123 51%, KEG Dendermonde 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Although no123 - KEG Dendermonde 0:0

59e minuut.
Geerts is nu in balbezit. Bonaerens rent richting de bal. Geerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonaerens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Vlaeminck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Luzac onderschept slim de pass. Luzac speelt de bal door. Lejeune rent richting de bal. Bonaerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaerens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ducruet verovert de bal door een tackle van achteren. Ducruet speelt de bal door. Klungelig pakt Pauwels de bal. Pauwels draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cochez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove passt de bal in één keer door. Daar is Lejeune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejeune schiet op doel. van Wijnsberghe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Although no123 - KEG Dendermonde 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Although no123 53%, KEG Dendermonde 47%.
Although no123 - KEG Dendermonde 1:0